DanielN Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @Matz mam tę pozycję w swojej mini bibliotece. Owszem jest ładnie wydana, ale w podobnej cenie będziesz miał 'Domowe warzenie piwa', autor: Richard Lehrl. Według mnie merytorycznie jest znacznie lepszy. Jednakże przed jakimkolwiek zakupem polecałbym przeczytanie naszego wiki (jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś). PiotrekGr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @Matz mam tę pozycję w swojej mini bibliotece. Owszem jest ładnie wydana, ale w podobnej cenie będziesz miał 'Domowe warzenie piwa', autor: Richard Lehrl. Według mnie merytorycznie jest znacznie lepszy. Jednakże przed jakimkolwiek zakupem polecałbym przeczytanie naszego wiki (jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś).Piwna Wikipedię już czytałem. Po prostu wolę książki i podręczniki od artykułów internetowych. W własnej książce zawsze mogę zaznaczyć coś ważnego i dobrego wrócić w razie potrzeby, a artykuły lubią przebadać. Planowałam kupić obydwie pozycję. 20 złotych to nie majątek. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Książka Banachowicza to przepisane wiki z ładnymi zdjęciami i różnymi błędami. Pierwsze spotkanie z tą książką to w biedronce otworzyłem losowa stronę a tam info ze kwasem fosforowym podnosimy ph. Książkę dostałem od brata kiedyś, przewertowana raz i leży. Mam również Lehra i mimo za 3x cieńsza to bardziej merytoryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Przekonałes mnie. Jeżeli ktoś ma jeszcze ciekawe propozycje to można pisać. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się