Andrzej82Byd Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć. Nazywam się Andrzej. Piwo pije od kiedy pamiętam - oczywiście przplatane mocniejszymi trunkami. Pierwszą próbną warkę zrobiłem w październiku 2015r z puchy. Ku mojemu zdiziweinu wyszła na coś ok. 4. Podbudowany pierwszym własnym piwem zacząłem zbierać sprzęt. Na dzień dzisiejszy uwarzyłem 2 warki ( jenda jest na cichej a druga na burzliwej). Myślę, że w tym roku popełnie jeszcze conajmniej jedną.Na razie warzę infuzyjnie a jak przyjdzie dalej, to pewnie zakup gara będzie brany pod rozwagę. Myślę, że w tym roku popełnie jeszcze conajmniej jedną. Mieszkam w Bydgoszczy gdzie koniunktura raczej sprzyja domowym piwowarom. Pozdrawiam wszystkich i do następnej pianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest_1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witaj...nie czekaj...zacieraj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi