Pieron Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Piana drobna,tracąca się dojść szybko. Kolor ciemny, klarowny. Nagazowanie średnie.. W smaku ładnie słodowe piwko ( delikatnie palonymi) z delikatnym na chmieleniem. Dla mnie rewelacja. To piwko jest idealne. Dzięki Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jeszcze foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 WARKA 50 Ciemne, bardzo wytrawne, przynajmniej dla mnie jak na ciemne piwo. Powinno być czuć pełnie smaku, średnio nagazowane i to dobrze dla tego piwa. Piana opadająca, po każdym łyku tworząca pianę na szklance. Czuć słód palony. Wydaje mi się, że głęboko odfermentowane. Dlatego tak wytrawne. Smaczne, pijąc je myślę, że powinno być bardziej schłodzone. Jest dobrze pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi