buamazur Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam, mam mały problem z kranikiem piwnym. Otóż nie mam pojęcia jak mam przejść z tego króćca (gwint 11mm) na wąż piwny 6mm. Jakaś redukcja? Znajdę coś takiego w marketach? Druga sprawa, gdzie dokupić takie oringi jak na zdjęciu 00257? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Poszukaj w sklepach, np http://twojbrowar.pl/prestashop/pl/szukaj?submit_search=Wy%C5%9Blij+zapytanie&controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=kr%C3%B3ciec Na zdjęciu 00257 nie widzę żadnych oringów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Poszukaj sklepu z wężami gumowymi, ewentualnie miejsca gdzie zakuwają węże na pewno dostaniesz o ringi króciec też powinni Ci dopasować Oringi dostaniesz też w każdym wiejskim sklepie z częściami do ciągników Edytowane 18 Grudnia 2015 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi