korek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam. Na dniach będę zamawiał sztobry z Willingham Nurseries: http://www.willingham-nurseries.co.uk/hop.html Jeśli ktoś byłby zainteresowany jakimiś produktami z tej farmy, niech da mi znać: mogę zamówić i podesłać je już z Polski (luty). Mają tam Chinook'a, Nugget'a.. ja mam od nich Cascade i świetny Fuggle. Oferta ważna do środy, góra czwartku, także spieszyć się oli11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cenią się, jeden chmiel 35 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 This is England, mate.. No ale mają trochę ciekawych gatunków ciężko dostępnych, zdaje się, w Polsce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Gdyby nie to, że powiększyłem już plantacje dwukrotnie względem poprzedniego sezonu to byłbym zainteresowany. Myślę, że chętni się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol_01 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 witam bym byl zainteresowany 2x Cascade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja bym był zainteresowany cascade-1x chinook-1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellon Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Również chętnie bym sobie posadził: cascade-1x chinook-1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 To i ja cascade-1x chinook-1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xotern Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jestem zdecydowany: Cascade - 1x Chinook - 1x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) No dobra.. nie spodziewałem się aż takiego odzewu.. w tej sytuacji musielibyśmy dogadać szczegóły, ceny ,etc. Ile kosztuje przesyłka kurierem w Polsce?? Nie wiem też, czy będę miał miejsce na tyle tych sztobr, bo będę jechał z całym majdanem.. zobaczę, co się da zrobić.. no i pamietajcie, że przy tej cenie funta jedna sztobra to koszt ok 44-48 pln, żeby potem nie było niespodzianek.. ja założę kasę, jak coś, ale nie chcę później zostać ze sztobrami, bo działki nie mam aż takiej dużej .. ja się chyba skuszę na Nuggeta w tym roku.. to jak?? Jeszcze raz: kto się pisze, niech pisze na priv'a. Pozdro. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 witam. zostało mi jeszcze 1x cascade, 1x Chinook z Willingham Nurseries. Pisać, kto pierwszy ten lepszy .PozdrawiamK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jeżeli można to zamawiam obydwa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ok. Temat sztobr z Willingham Nurseries zamknięty. Posiadam jeszcze sztobry Cascade i Fuggle (po dwie) z własnej uprawy po cenie "do dogadania", ewentualnie mogę się zamienić na sztobry Saaz'a, lub Hallertau.. cokolwiek właściwie z Niemiec, Czech, lub Anglii.. Ktoś zainteresowany?? Zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 sadzonki dotarły ... Korek dziękuję ci za szybką akcje zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Hej, odkupił bym od ciebie po sztuce Cascade i Fuggle. Co posiadam w ogródku to roczne Perle, Magnum i Sybillę. Wczesną wiosną mógł bym ci coś wykopać. Daj znac czy jeszcze aktualne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi