Miroon86 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich piwowarów. Niedawno rozpocząłem przygodę hobby jakim jest domowe piwowarstwo. "Warzenie" rozpocząłem od Brewkitu Finlandia. Nastaw stoi już na fermentacji cichej, a w kolejce czeka już Marcowe z ekstraktu niechmielonego. Na razie z przyczyn technicznych nie mogę podejść do zacierania. Są na forum jacyś piwowarzy z Suwałk? Edytowane 7 Lutego 2016 przez Miroon86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zanim cię zjedzą - popraw to "ważenie". Ważyć możesz słód i chmiel, piwo się warzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlsten Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam wszystkich piwowarów. Niedawno rozpocząłem przygodę hobby jakim jest domowe piwowarstwo. "Warzenie" rozpocząłem od Brewkitu Finlandia. Nastaw stoi już na fermentacji cichej, a w kolejce czeka już Marcowe z ekstraktu niechmielonego. Na razie z przyczyn technicznych nie mogę podejść do zacierania. Są na forum jacyś piwowarzy z Suwałk? No cześć, są są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manhat Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam, może jakieś spotkanko zapoznawcze,z degustacja rzecz jasna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xotern Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam wszystkich piwowarów. Niedawno rozpocząłem przygodę hobby jakim jest domowe piwowarstwo. "Warzenie" rozpocząłem od Brewkitu Finlandia. Nastaw stoi już na fermentacji cichej, a w kolejce czeka już Marcowe z ekstraktu niechmielonego. Na razie z przyczyn technicznych nie mogę podejść do zacierania. Są na forum jacyś piwowarzy z Suwałk? Witam, potwierdzam obecność i przynależność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi