Makaron Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 WLP006 Bedford British Ferments dry and flocculates very well. Produces a distinctive ester profile. Good choice for most English style ales including bitter, pale ale, porter, and brown ale. Attenuation: 72-80% Flocculation: High Optimum fermentation temperature: 65-70°F Alcohol Tolerance: Medium WLP006 Bedford British Odfermentowuje wytrawnie i flokuluje bardzo dobrze.Produkuje wyraźny estrowy profil. Wspaniały wybór dla większości styli angielskich ale włączając bittery, pale ale, portery i brown ale. Odfermentowanie: 72-80% Flokulacja: Wysoka. Optymalna temperatura fermentacji: 18-21°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się