Skocz do zawartości

White Labs - WLP006 Bedford British


Rekomendowane odpowiedzi

WLP006 Bedford British

Ferments dry and flocculates very well. Produces a distinctive ester profile. Good choice for most English style ales including bitter, pale ale, porter, and brown ale.

Attenuation: 72-80%

Flocculation: High

Optimum fermentation temperature: 65-70°F

Alcohol Tolerance: Medium

 

WLP006 Bedford British

Odfermentowuje wytrawnie i flokuluje bardzo dobrze.Produkuje wyraźny estrowy profil. Wspaniały wybór dla większości styli angielskich ale włączając bittery, pale ale, portery i brown ale.

Odfermentowanie: 72-80%

Flokulacja: Wysoka.

Optymalna temperatura fermentacji: 18-21°C.

Tolerancja na alkohol: Średnia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.