Makaron Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 WLP009 Australian Ale Yeast Produces a clean, malty beer. Pleasant ester character, can be described as "bready." Can ferment successfully, and clean, at higher temperatures. This yeast combines good flocculation with good attenuation. Attenuation: 70-75% Flocculation: High Ideal Fermentation Temperature Range: 65-70°F Alcohol Tolerance: Medium WLP009 Australian Ale Yeast Produkują czyste, słodowe piwo. Przyjemny estrowy charakter, któ?y może być określony jako "chlebowy". Może fermentować z dobrymi rezultatami przy wyższych temperaturach. Te drożdże łączą dobrą flokulację z mocnym odfermentowaniem. Odfermentowanie: 70-75% Flokulacja: Wysoka. Optymalna temperatura fermentacji: 18-21°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się