Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Warzę piwo w domu od jakichś dwóch lat, za mną 25 warek, do tej pory korzystałem raczej z wiki, ale widzę że na forum ciekawe rzeczy się pisze, może będę mógł dołożyć coś od siebie. Jestem z Żor, ale obecnie studiuję i w tygodniu jestem w Katowicach, jeżeli ktoś jest chętny na jakąś wymianę piw to bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam sąsiada zza miedzy Jeżdżę czasami na rowerze po Kleszczowie,to będzie może okazja pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) O patrz pan, akurat w Kleszczowie mieszkam Myślę że jak najbardziej, za jakiś tydzień-dwa będę miał dwie świeże warki, tylko pogoda mało rowerowa. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi