Versaar Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) W Lidlu i Biedronce też jest OXI. Bierz tylko do białych rzeczy. Uzylem tego z biedry do pierwszej warki, w sensie ze do dezynfekcji, naprawde sie sprawdzil, ale musze zakupic taki reczny sterylizator, podobno szybciej idzie niz przelewanie z butli do butli http://www.eurowin.pl/pl/p/Myjka-pluczka-do-butelek-Piccolo/803 Ja tam używam póki co zwykłego pojemnika z atomizerem (po płynie do mycia okien), parę psiknięć roztworu do środka butelki, na pewno lepsze niż przelewanie z butli do butli i mniej kosztowne niż sterylizator Edytowane 9 Lutego 2016 przez Versaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_RUFUS_R Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 O tym nie pomyslalem:-) dzieki za podpowiedz, masz racje zdecydowanie taniej a i nie takie klopotliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 też mam pojemnik z atomizerem ze sklepu ogrodniczego... 5zł dałem i już ponad rok używam z powodzeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi