Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP038 Manchester Ale Yeast Top-fermenting strain that is traditionally good for top-cropping. Moderately flocculent with a clean, dry finish. Low ester profile, producing a highly balanced English-style beer. Attenuation: 70-74% Flocculation: Medium-High Optimum Fermentation Temperature: 65-70F Alcohol Tolerance: Medium-High WLP038 Manchaster Ale Yeast Szczep górnej fermentacji, który jest tradycyjnie dobry do zbioru z powierzchni. Umiarkowanie flokulujące wraz z czystym, wytrawnym finiszem. Niski profil estrowy, produkują mocno zbalansowane angielskie piwa. Odfermentowanie: 70-74% Flokulacja: Średnio-wysoka. Temperatura fermentacji: 18-21°C . Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się