Browar Brewera Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witajcie! Jesteśmy nowym browarem kontraktowym. Pochodzimy z Rybnika, a nasze pierwsze piwo uwarzymy w Świętochłowickim Browarze Rzemieślniczym Reden. Wkrótce więcej szczegółów. Zapraszamy na naszego facebooka: www.facebook.com/browarbrewera Figlarz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 W takim razie powodzenia!Będą polskie chmiele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bardzo miło mi słyszeć, że coś się w mojej okolicy dzieje w piwowarstwie. Gdzie będzie można dostać wasze piwa? Niekoniecznie chodzi mi o konkretne sklepy, ale w jakich miastach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jastrzębska Akcja Piwowarska jak i Browar Jastrzębskiej Akcji Piwowarskiej witają sąsiadów zza miedzy. Dawid95 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Brewera Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witamy. Polskie chmiele pojawią się w naszych piwach w przyszłości na 100% jednak na pierwszy rzut idą chmiele z innego kontynentu:) Co do miejsc zakupu naszych piw, wkrótce podamy więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A można znaleźć na FB jakieś informację o Was ale w sensie ludziach tworzących tę inicjatywę? Doświadczenie, preferencje piwowarskie itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Rybnik czeka na swoje piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alter Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Na zakupy piwa z Browaru Brewera zapraszam do mojej hurtowni www.alter-hurt.pl Pozdrowienia dla ekipy Browaru. Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi