Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP410 Belgian Wit II Ale Yeast Less phenolic than WLP400, and more spicy. Will leave a bit more sweetness, and flocculation is higher than WLP400. Use to produce Belgian Wit, spiced Ales, wheat Ales, and specialty Beers. Attenuation: 70-75% Flocculation: Low to Medium Optimum Fermentation Temperature: 67-74°F Alcohol Tolerance: Medium WLP410 Belgian Wit II Ale Yeast Mniej fenolowe niż WLP400 i bardziej przyprawowe. Pozostawią więcej słodkości i flokulacja jest wyższa niż WLP400. Używane do produkcji Belgian Wit, przyprawowych ale, wheat ale i piw specjalnych. Odfermentowanie: 70-75% Flokulacja: Niska do średnia. Temperatura fermentacji: 19-23°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się