Skocz do zawartości

White Labs - WLP568 Belgian Style Saison Ale Yeast Blend


Rekomendowane odpowiedzi

WLP568 Belgian Style Saison Ale Yeast Blend

This blend melds Belgian style ale and saison strains. The strains work in harmony to create complex, fruity aromas and flavors. The blend of yeast strains encourages complete fermentation in a timely manner. Phenolic, spicy, earthy, and clove like flavors are also created.

Attenuation: 70-80%

Flocculation: Medium

Optimum Fermentation Temperature: 70-80°F

Alcohol Tolerance: Medium

 

WLP568 Belgian Style Saison Ale Yeast Blend

Mieszanka ta łączy szczepy belgijskie i saison. Szczepy pracują w harmonii by wyprodukować kompleksowe, owocowe aromaty i smaki. Mieszanka drożdży wspomaga kompletną fermentację w rozsądnym czasie. Powstają również fenolowe, przyprawowe, ziemiste i goździkowe smaki.

Odfermentowanie: 70-80%

Flokulacja: Średnia.

Temperatura fermentacji: 21-27°C.

Tolerancja na alkohol: Średnia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.