Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP568 Belgian Style Saison Ale Yeast Blend This blend melds Belgian style ale and saison strains. The strains work in harmony to create complex, fruity aromas and flavors. The blend of yeast strains encourages complete fermentation in a timely manner. Phenolic, spicy, earthy, and clove like flavors are also created. Attenuation: 70-80% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 70-80°F Alcohol Tolerance: Medium WLP568 Belgian Style Saison Ale Yeast Blend Mieszanka ta łączy szczepy belgijskie i saison. Szczepy pracują w harmonii by wyprodukować kompleksowe, owocowe aromaty i smaki. Mieszanka drożdży wspomaga kompletną fermentację w rozsądnym czasie. Powstają również fenolowe, przyprawowe, ziemiste i goździkowe smaki. Odfermentowanie: 70-80% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 21-27°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się