Skocz do zawartości

Chmiel Bohemie


Grzegorz Żukowski

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś używał chmielu Bohemie do Pilsa lub Lagera? Planuję warzenie pilsa, jednak mam malo żateckiego.

Muszę dorzucić innego chmielu na goryczke. Mam Bohemie i Marynke. Nigdy nie używałem Bohemie. Można go dorzucić, czy bezpieczniej użyć marynki?

Jakie sa wasze doświadczenia z Bohemie przy chmieleniu na gorycz, smak, aromat?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.