jelcynek Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Cześć. Jestem niezbyt zadowolonym użytkownikiem śrutownika Gabej. Występuje klasyczny problem kiepskiego zaciągania i podskakiwania słodu na wałkach. Postanowiłem zmienić ta sytuację poprawiając radełkowanie. No i tu się zaczynają schody bo nie mogę znaleźć tokarza który mi to zrobi. Czy ktoś z trójmiasta robił taki zabieg i może polecić jakiegoś tokarza. W grę wchodzi poprawka istniejącej molety albo zrobienie nowej molety w romb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Proponuje Ci skontaktować się z Gabejem, koszt poprawienia radełkowania to 15 zł, oryginalne moletowanie jest kiepskie natomiast poprawione wraz z nacięciami sprawdza się super. W sekcji giełda wystawiłem na sprzedaż swój gniotownik z poprawioną moletą. Sprzedaje ponieważ planuje znacznie zwiększyć wybicie i szukam czegoś profesjonalnego. GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) O ile pamiętam twój Gabej to ten z piękną moletą w romb? To moleta to robota gabeja? Edytowane 8 Marca 2016 przez jelcynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 tak, moleta w rąb jak i nacięcie to robota Gabeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi