Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP802 Czech Budejovice Lager Yeast Pilsner lager yeast from Southern Czech Republic. Produces dry and crisp lagers, with low diacetyl production. Attenuation: 75-80% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 50-55°F Alcohol Tolerance: Medium WLP802 Czech Budejowice Lager Yeast Pilsowe drożdże lagerowe pochodzące z południa Republiki Czeskiej. Produkują czyste i rześkie lagery z małą ilością dwuacetylu. Odfermentowanie: 75-80% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 10-13°C . Tolerancja na alkohol: Średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się