kaczor189 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zastanawiam się nad zakupem kega corneliusa. Ma swoje zalety że np. gotowe piwo można szybko zlać do jednego zbiornika, ustawić nadciśnienie CO2, piwo samo się nagazuje i jest gotowe do picia, bez męczenia się w butelkowanie. Tylko nasuwa się myśl, co z temperaturą piwa w momencie gdy chcemy się napić ? W zimę nie ma problemu, można postawić KEG na balkonie/piwnicy, ale co w lato ? Mało kto ma wolną lodówkę żeby ciągle trzymać w niej KEG. Jak sobie z tym radzicie ? Może jakiś nieduży, przenośny kegerator diy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 większość ma kegatory z lodówki zrobione,może być jeszcze schładzarka przepływowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się