Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP838 Southern German Lager Yeast This yeast is characterized by a malty finish and balanced aroma. It is a strong fermentor, produces slight sulfur, and low diacetyl. Attenuation: 68-76% Flocculation: Medium to High Optimum Fermentation Temperature: 50-55°F Alcohol Tolerance: Medium WLP838 Southern German Lager Yeast Te drożdże są przedstawiane jako nadające słodowy finisz i zbalansowany aromat. Mocno fermentują, produkują troszeczkę dwuacetylu i siarki. Odfermentowanie: 68-76% Flokulacja: Średnia do wysoka. Temperatura fermentacji: 10-13°C. Tolerancja na alkohol: Średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się