Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP840 American Lager Yeast This yeast is used to produce American style lagers. Dry and clean with a very slight apple fruitiness. Sulfur and diacetyl production is minimal. Attenuation: 75-80% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 50-55°F Alcohol Tolerance: Medium WLP840 American Lager Yeast Te drożdże są używane przy produkcji amerykańskich lagerów. Wytrawne i czyste z bardzo lekką jabłkową owocowością. Produkcja siarki i dwuwacetylu jest minimalna. Odfermentowanie: 75-80% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 10-13°C. Tolerancja na alkohol: Średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się