Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP940 Mexican Lager Yeast From Mexico City, this yeast produces clean lager beer, with a crisp finish. Good for Mexican style light lagers, as well as dark lagers. Attenuation: 70-78% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 50-55°F Alcohol Tolerance: Medium WLP940 Mexican Lager Yeast Pochodzą z Mexico City, drożdże te produkują czyste lagery, wraz z rześkim finiszem. Dobre do produkcji meksykańskich lekkich lagerów, jak również dark lager. Odfermentowanie: 70-78% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 10-13°C. Tolerancja na alkohol: Średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się