Wobor Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam. W przepisie na pilsa mam wyeast2007 pilsen lager. Mam gęstwę po 2308 munich lager, po jasnym lekko wędzonym .Mogę jej użyć w zastępstwie? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Po wędzonym przepłucz, bo lekką wędzonkę może przenieść. Munich lager jak najbardziej nadaja się na pilsa. Ale one jak dobrze pamiętam dają pełniejsze, bardziej słodowe piwo. Niemniej pilsy na nich są dobre Wobor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Munichy są najlepsze. Wobor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wobor Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Munichy są najlepsze. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się