Panoramix_ Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Znalazłem w jednym ze sklepów taki preparat w postaci pigułek. Podnosi IBU do 200 więc tylko dla orłów ale ile można zaoszczędzić na chmielu. Podejrzewam, że gdyby skroić ćwiartkę, to by było 50. Pozdrawiam FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ibu do piwa w czopkach? To się nie przyjmie, w knajpie sobie czopka nie założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) to nie czopki tylko kapsułki żelatynowe,a w środku jest IBUprofen w ilości 200 mg Edytowane 18 Maja 2016 przez Gawon Panoramix_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 gratulacje to takie zboczenie zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) u mnie też "zboczenie" jestem lekomanem ciekawe co ty w tym swoim kole gotujesz ? myślę że na 1 kwietnia cześć nowych piwowarów mogła by się wkręcić Edytowane 18 Maja 2016 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Nie chciało mi się czekać jedenaście miesięcy, ale nie spodziewałem się, że ktoś tak szybko odgadnie. Chociaż z drugiej strony jak się warzy to się takie rzeczy szybko zauważa. To musi być Twoja ulubiona tabletka w takim razie. Lekarstwo związane z piwowarstwem - to aż chce się brać Od teraz również i moja. Edytowane 18 Maja 2016 przez Panoramix_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi