Pindin Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cześć Wszystkim. Spotkał mnie ostry ból zęba (wyrzynanie ósemki), mało co pomaga, oprócz zimnego piwa mocno chmielonego. Macie jakieś sposoby na takie dolegliwości? Tabletek nie chce brać, chociaż próbowałem wcześniej od apapu po ketanol i nie przechodziło. Na chwile ustąpiło po herbatce chmielowej z granulatu (mega gorzka). No i oczywiście dentysta umówiony, ale trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 naproxen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 pyralgina w zastrzyku albo tramal ale jak kotonal nie pomógł to ostro, od małych ilości alkoholu może bardziej boleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapichrust Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Trzeba to przeżyć Mnie tak trzymało 2 dni. Nic większego przełknąć się nie dało. Takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Zobacz może jest u was pogotowie dentystyczne/ostry dyżur dentystyczny http://pogotowie-stomatologiczne.com/mazowieckie.py Edytowane 22 Maja 2016 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 potrzymaj goździki przy zębie no chyba ze boli tragicznie mocno to i to nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 chyba ze boli tragicznie mocno jak brał ketonal to myślę że tak jest mi jakoś tak niefortunnie wyrastała że też bolał zaj.... myślałem że przejdzie, ale któregoś dnia rano ja chciałem pysk otworzyć to nie za bardzo jakoś mogłem, za 3 dni jedyne co mogłem jeść to chipsy i czekolada bo nie mogłem szerzej otworzyć , musiałem wyrwać co nie było łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wypiłbym Twoje zdrowie, ale mam zapalenie migdałków. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że skończyły mi się puste butelki. Ani nie mam jak coś opróżnić, ani wyjść załatwić nowych, bo leżę w łóżku. Tragedia ale co zrobić. Nadrobię za tydzień lub dwa przy jakimś grillu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi