Petee Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Piotr i od dwóch lat na poważnie interesuję się piwem. Przez dwa lata zdążyłem całkowicie wpaść w to hobby Już prawie rok warzę swoje piwo w browarze domowym "Dwie Twarze", do tej pory 8 warek (niestety ciężkie warunki nie pozwalały rozwinąć skrzydeł na początku). Ostatnio wyszedł mi bardzo dobry Peated Porter - fanów torfu/whisky zapraszam do depozytów w Kato lub Gliwicach Zawsze chętnie poznaję nowe osoby, więc jeżeli ktoś jest z Zabrza i chce pogadać o piwie, to zawsze jestem chętny. Można mnie spotkać w Oficynie w Zabrzu lub czasem w Dobrym Zbeerze w Gliwicach. Na co dzień prowadzę własną działalność szkoleniowo-multimedialną (spoty reklamowe itp.) i jestem zapalonym motocyklistą. To chyba tyle Pozdrawiam i na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Piotr i od dwóch lat na poważnie interesuję się piwem. Przez dwa lata zdążyłem całkowicie wpaść w to hobby Już prawie rok warzę swoje piwo w browarze domowym "Dwie Twarze", do tej pory 8 warek (niestety ciężkie warunki nie pozwalały rozwinąć skrzydeł na początku). Ostatnio wyszedł mi bardzo dobry Peated Porter - fanów torfu/whisky zapraszam do depozytów w Kato lub Gliwicach Zawsze chętnie poznaję nowe osoby, więc jeżeli ktoś jest z Zabrza i chce pogadać o piwie, to zawsze jestem chętny. Można mnie spotkać w Oficynie w Zabrzu lub czasem w Dobrym Zbeerze w Gliwicach. Na co dzień prowadzę własną działalność szkoleniowo-multimedialną (spoty reklamowe itp.) i jestem zapalonym motocyklistą. To chyba tyle Pozdrawiam i na zdrowie! Witam kolegę! Mój browar narodził się w Biskupicach w Zabrzu Liczę na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi