akoss3 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witajcie!!!!! Jestem nowy na tym forum, mieszkam w Solcu Kujawskim niedaleko Bydgoszczy. Moją przygodę zacząłem w tym roku, mam na koncie 3 warki z kita i 3 z zacieraniem ( zestawy przygotowane ). Mam nadzieję że się odnajdę na tym forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 No nie wierze, ktoś w Solcu warzy piwo! Witam krajana. akoss3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enowuigrek Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witammmmmm Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateniek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witamy i powodzenia Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi