akoss3 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Czy ktoś z Was robił wino z wiśni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja robiłem, polecam. Z czerwonych owoców wiśnie są najlepsze na wino, jest trochę zabawy przy drylowaniu, ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 http://wino.org.pl/old/frames/przep_szczeg.html Jak chcesz to podejdź mam książkę Cieślaka "Domowy wyrób win" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Polecę kolegę z Olsztyna. Dużo filmików, w bardzo zwięzłej formie, dla początkujących winiarzy, cydrowników i miodosytników ;-) Sok_z_jednorożca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja robiłem, polecam. Z czerwonych owoców wiśnie są najlepsze na wino, jest trochę zabawy przy drylowaniu, ale warto. Nie potrzeba drylować, szkoda roboty. Ma to znaczenie przy nalewkach, ale podczas fermentacji kwas pruski ulega rozkładowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akoss3 Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Właśnie wczoraj zrobiłem wino z wiśni pięknie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi