Skocz do zawartości

wino


akoss3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja robiłem, polecam. Z czerwonych owoców wiśnie są najlepsze na wino, jest trochę zabawy przy drylowaniu, ale warto.

Nie potrzeba drylować, szkoda roboty. Ma to znaczenie przy nalewkach, ale podczas fermentacji kwas pruski ulega rozkładowi.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.