Pindin Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Nazwa: Pilzneński Producent, pochodzenie: Bestmalz, Niemcy Strona producenta: http://www.bestmalz..../best-pale-ale/ Opis: Podstawowy słód do wyrobu piw zarówno górnej jak i dolnej fermentacji, jego udział w zasypie może stanowić 100%. Wysoka ekstraktywność, niska zawartość białka, wysoka siła enzymatyczna. Słód produkowany z doskonałych odmian jęczmienia 2-rzędowego jarego. Użycie: Do 100% zasypu Barwa: EBC: 3 - 4,9 Zastosowanie surowca: Wszystkie rodzaje piwa Edytowane 6 Lipca 2016 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się