Jazzman108 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, warzeniem piwa zainteresowałem się jakieś 2 tyg. temu. Sporo poczytałem i zdecydowałem się by rozpocząć moją piwowarską przygodę. Aktualnie czekam na przesyłkę z najpotrzebniejszym sprzętem. Na pierwszy ogień pójdzie WES'owy brewkit "domowe ciemne". Drugą warkę planuje już z zacieraniem, tylko sprzętu jeszcze brakuje. Głównie skłaniam się do ciemnych piw i takie też pewnie będę głównie warzył. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Do zacierania możesz przystosować dużo rzeczy, o czym możesz poczytać na tym forum. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witaj na forum Jazzman108. Udanych warek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam , napisz coś o sobie w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam i życzę wytrwałości w piwnej rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Też witam kolejnego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi