sobota Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak w temacie.Jak długo można przetrzymywać ześrutowany słód i w jakich warunkach ?Miałem parę kilo w worku w temperaturze około 20 stopni przez około 5 miesięcy. Zastanawiam się czy to jeszcze się nadaje na użytek.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobota Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Przeczytałem wcześniejsze posty wszystko co chciałem to już wiem tylko nie wiem jak usunąć posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko_cur Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I czego się dowiedziałeś? Akurat temat dotyczy także mojej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapichrust Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I czego się dowiedziałeś? Akurat temat dotyczy także mojej sytuacji Trzymać w suchym i chłodnym miejscu. Moje stały w takich warunkach kilka miesięcy i były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ja śrutę pakowaną przez sklep w gotowym zestawie do warzenia trzymałem rok i piwko wyszło ok. fakt że worek był szczelnie zamknięty. czy próżniowo nie wiem. całość leżała w suchym miejscu w temp pokojowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się