Pessos Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć wszystkim. Mam na imię Kuba i jestem z Bielska-Białej, siedzę w piwnym świecie ponad dwa lata, lubię piwa prawie we wszystkich stylach. Postanowiłem w końcu spróbować swoich sił w warzeniu i w tym tygodniu powinienem ruszyć z pierwszą warką. Przestudiowałem już wiele tematów na tym forum i postanowiłem założyć konto. Mimo że czytałem dość dużo to nadal mam małe wątpliwości w niektórych kwestiach, jednak żeby wszystko opanować z pewnością trzeba trochę doświadczenia. Widzę że na forum jest wiele bardzo obeznanych osób i mam nadzieję że będę mógł tu miło spędzać czas i poszerzać swoją wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonk Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam No to zapraszamy na spotkania piwowarów domowych do Środka. Pierwszy wtorek miesiąca. Właśnie jedno przegapiłeś i żałuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pessos Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To mam nadzieję że za miesiąc uda mi się wpaść. Swoją drogą chodziłem do pobliskich pubów i nie wiedziałem o istnieniu Środka, z tego co widzę mają ciekawe rzeczy na kranach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsc Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witaj. Udanych warek życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi