diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Alt Bock 3 14 °Blg 3 kg Pilzno 3-5 weyer. 1 kg Monach 20-25 weyer 0,5 kg Monach 22-30 stein. 0,25 Caramunich 80-100 weyer. 0,25 Carafa 800-1000 weyer 50°C 30min 64°C 30min 72°C 30min spalt selekt 5,3% 55min tettnanger 4,1% 15min 1007 german ale activator -wyeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ile litrów , jak chmielone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diebels KattowitzerBrauhau Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Ile litrów , jak chmielone ? gotowanie 70 min spalt od 15 min tettnanger 15 min od konca calosc po gotowaniu 19 litrow 14°Blg troche ponad stylem Edytowane 1 Lutego 2010 przez diebels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się