kamilg20 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witajcie. Próbował ktoś może tego chmielu? Szukam czegoś nowego, bardzo nowego, a TB ma go w ofercie jako chmiel eksperymentalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormo Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zbiór: 2014 Dla mnie wystarczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilg20 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zbiór: 2014 Dla mnie wystarczy . Szczerze - nie zwróciłem uwagi. Poczekam na młodszy. Tak czy inaczej nadal interesuje mnie, czy ktoś go próbował i jakie daje efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie próbowałem ale z ciekawych chmieli mogę polecić Equinox. Bardzo wyrazisty aromat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi