Szuwar71 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Po zamknięciu nieodżałowanego Zakładu Usług Piwnych zmieniamy lokalizację naszych spotkań na równie zacną Szynkarnię. Zapraszamy na jesienne pogawędki przy piwie w Szynkarni, ul. Św.Antoniego 15 27.11.2016 (niedziela), godz. 15:00 Wymiana doświadczeń, pogłębienie wiedzy o zaletach i wadach swojego piwa, a przede wszystkim znakomita okazja do zawarcia nowych znajomości oraz podtrzymania starych Warunki uczestnictwa: – przygotowanie na spotkanie 4 x 0,5 l piwa z wybranej przez Ciebie warki do degustacji przez zgromadzonych piwowarów domowych. Jeśli masz jakieś piwo zepsute, które chciałbyś skonsultować pod kątem „dlaczego tak się stało”, to weź też jedną butelczynę dodatkowo. Jednak bazą powinny być piwa pijalne UWAGA! Wspólnej ocenie przez wszystkich uczestników zostanie poddane 8 ze zgłoszonych piw (wyboru dokonamy wspólnie już po przybyciu na spotkanie), w podziale na 2 grupy degustacyjne – resztę spożyjemy w trakcie piwowarskich rozmów na tematy różne. Zapisz się na spotkanie za pomocą formularza zgłoszeniowego: http://piwowarzy.wroclaw.pl/jesienne-spotkanie-piwowarow-w-szynkarni/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Oj, wpadną Wam celnicy i skonfiskują piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Na takie pierdoły oni ponoć nie mają czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja będę siedział i pił swoje, mam do tego prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Na takie pierdoły oni ponoć nie mają czasu. Wino w Sandomierzu zarekwirowali Ja będę siedział i pił swoje, mam do tego prawo W knajpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W knajpie? Jak knajpa nie ma nic przeciwko temu Zawsze się trochę zaoszczędzi Zamówię paluszki żeby stratni nie byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 U nas w knajpach jest zwyczaj, że jak się spotykają piwowarzy (chociaż ostatnio dawno już tego nie było), to żeby mieć szklankę degustacyjną zamawiamy jedno piwo - przy okazji pub coś tam zarobi. Kiedyś na początek skusiłem się na BGSA i skończyło się średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) u nas z kolei jak spotykają się piwowarzy, to później trzeba tramwaje spowrotem na tory stawiać, tak więc o zarobek pubu się kolega nie martwi Edytowane 22 Listopada 2016 przez jaras Szuwar71 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi