natrix Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie, dotyczące słodu palonego. Jeśli chcę go dodać na ostatnie np. 10-15 minut zacierania, to lepiej zrobić to w woreczku i wyjąć przed filtrowaniem, czy dosypać luzem i zostawić z całą resztą na filtrowanie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam,Mam pytanie, dotyczące słodu palonego. Jeśli chcę go dodać na ostatnie np. 10-15 minut zacierania, to lepiej zrobić to w woreczku i wyjąć przed filtrowaniem, czy dosypać luzem i zostawić z całą resztą na filtrowanie? Pozdrawiam! Wsyp luzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dzięki wielkie, bo ty był wielki dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się