alitechno88 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam. Może komuś się przydać. Przedłużenie sondy regulatora. Końcówka z nierdzeki ma około 4 cm i podczas włączenia się mieszadła przewód ma styczność z cieczą. Średnica sondy idealnie pasuje do średnicy srodka rurki a nawet jest lekki opór. Dodatkowo dałem trochę silikonu do środka żeby wszystko się trzymało stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam. Może komuś się przydać. Przedłużenie sondy regulatora. Końcówka z nierdzeki ma około 4 cm i podczas włączenia się mieszadła przewód ma styczność z cieczą. Średnica sondy idealnie pasuje do średnicy srodka rurki a nawet jest lekki opór. Dodatkowo dałem trochę silikonu do środka żeby wszystko się trzymało stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam. Może komuś się przydać. Przedłużenie sondy regulatora. Końcówka z nierdzeki ma około 4 cm i podczas włączenia się mieszadła przewód ma styczność z cieczą. Średnica sondy idealnie pasuje do średnicy srodka rurki a nawet jest lekki opór. Dodatkowo dałem trochę silikonu do środka żeby wszystko się trzymało stabilnie. Przepraszam ale mam problem z dodawaniem załączników. Piszę z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W czwartym poście napisz jak to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W czwartym poście napisz jak to zrobiłeś Komputer mam w naprawie. Ciężko pisać z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi