chprzemo Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam wszystkich! Na forum zarejestrowany jestem już od jakiegoś czasu i chyba się nie przedstawiałem bo z "ukrycia" obserwowałem i wpajałem wiedzę. Jestem aktywniejszy na czarnym forum też o tematyce alko tylko tych bardziej skoncentrowanych:) W zasadzie Mam już za sobą 8 warek (jedne lepsze, inne gorsze) z zatartych słodów- od razu zacząłem od zacierania bez półśrodków. Genialnie informacje dot. produkcji piwa można przenieść na produkcję destylatów zbożowych i staram się udoskonalać obydwie gałęzie zainteresowań. Jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy, mam nadzieję, że będę mógł coś wnieść do tej społeczności, choć raczej trzymam się zasady, że jak nie mam nic do powiedzenia to się staram nie odzywać. Prywatnie jestem informatykiem-programistą z wykształcenia, elektronikiem i mikroelektronikiem z zamiłowania (arduino, AVR itp) i automatykiem w dużym koncernie zawodowo- mam nadzieję być (z Waszą nieocenioną pomocą) też dobrym piwowarem domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam tajniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozzek Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Cześć Przemo. Czytaj dużo i eksperymentuj Wysłano przekazem myśli z urządzenia mobilnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 WItaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi