Wattad Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Witam mam na imię Dominik jestem z Krakowa , warzę od grudnia 2016 puki co mam na koncie 3 warki, zajmuje się tez cydrem , miodem pitnym oraz winem. Życzę wszystkim udanych warek i dobrego piwa . Edytowane 20 Lutego 2017 przez Wattad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Widzę że prawie pełen asortyment Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wędzisz też? Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wattad Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Wędzisz też? Witaj Przepraszam za opóźnienie, nie wędzę znajomy z pracy zaczyna wędzić . , poza tym w bloku nie ma gdzie wędzić a jak na razie zajmuje mały pokój i piwnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi