Cebador Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam, nazywam się Rafał i jestem studentem ostatniego roku logistyki. W tym roku będę bronił pracę pt. "Projekt systemu logistycznego przedsiębiorstwa produkcyjnego", jako przykład wybrałem browar, a dla celów pracy muszę dokonać mini analizy rynku. W związku z tym bardzo proszę osoby chętne o wypełnienia ankiety (6 krótkich pytań, czas wypełnienia około 2 min). Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję https://docs.google.com/forms/d/1VNBy-wuHez12H2XouiktSaEIEMubKhsbW12FTKYyImg/viewform?edit_requested=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ta analiza to nie mini, tylko mikro, albo nawet nano Ale wyklikane coś tam. P.S. Nie, żebym był czepialski, ale kiedy student ostatniego roku obojętnie czego pisze: "nazywam się Rafał" to odczuwam pewien niepokój... krzysiek9999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebador Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ta analiza to nie mini, tylko mikro, albo nawet nano Ale wyklikane coś tam. P.S. Nie, żebym był czepialski, ale kiedy student ostatniego roku obojętnie czego pisze: "nazywam się Rafał" to odczuwam pewien niepokój... Celna uwaga, głupi błąd Dziękuję za wypełnienie, a co do objętości ankiety jestem zdania, że krótkie kwestionariusze sprawiają, że potencjalnie więcej osób wypełni. Jest to część analizy reszta będzie przeprowadzana innymi dostępnymi metodami, tak więc taka nano analiza to nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ale to by trzeba na forum konsumentów. Swojego nie ma kiedy pić to co tu gadać o kupowaniu KHOT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebador Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nazbierało się prawie 50 odpowiedzi, wszystkim odpowiadającym bardzo dziękuję Jak usunąć temat? Nie chcę śmiecić, a raczej nikt nic ciekawego tutaj nie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi