WitekJ Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam wszystkich, mam na imię Witek. Z tematem warzenia piw domowych zetknąłem się kilka lat temu na portalu wedlinydomowe.pl, ale to nie był jeszcze ten moment żeby zacząć warzyć piwo w domu. Niedawno dostałem prezent od mojej żony, sfinansowała ze swojej nagrody zakup sprzętu do warzenia piwa i się zaczęło. Po miesiącu przygotowań jestem w trakcie warzenia swojej pierwszej warki metodą zacierania English Pale Ale z zestawu z Browamatora. Co z tego wyjdzie, sam jestem bardzo ciekawy. Jutro będę przelewał na fermentację cichą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witaj. Życzę powodzenia i smacznego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pierwsze piwo zawsze smakuje i jest wyśmienite Taka żona to skarb. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No to Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi