Nathandrel Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Dzińdybry, Dominik z Warszawy, zwany wszem i wobec w internetach jako Nathandrel albo Nath. Pierwszą warkę z brewkitu mam już za sobą. Wyszło jak wyszło, mnie smakuje, a to chyba najważniejsze. Forum i wiki czytałem wcześniej jako niezalogowany, ale teraz, postanowiłem puścić się na głęboką wodę z warzeniem, to i zarejestrować i przywitać się z państwem draństwem wypada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezczynność II kwartału Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witamy Kolegę z Wawy! Warzenie to wcale nie taka głęboka woda. Jak się do niej wskoczy na całego to się okazuje, że sięga raptem do kostek(no może na początku do pasa). Podziel się swoimi wyrobami w depozycie w Piwnym Krafcie na ul. Stalowej i sam korzystaj z niego, bo to najlepsza lekcja z jakiej możemy korzystać. Pozdrawiam Paweł P.S. Napisz może jeszcze z której jesteś dzielnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathandrel Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Na Stalową mam hen hen, bo jestem z Sadyby (stąd nazwa domowego browaru), a i na razie nie ma się czym chwalić (pierwsze piwo robiłem z brewkitu i przefajniłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi