aduko Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu jestem miłośnikiem piw rzemieślniczych i teraz nadszedł ten czas, aby samemu stać się warszawskim rzemieślnikiem Początkowo planuje robić małe warki po 10l z ekstraktów, ponieważ nie mam za bardzo z kim się dzielić, żona póki co nie pijąca bo z bachorem w brzuchu, więc tak będzie ok. W wakacje zacznie się zacieranie Pozdrawiam Edytowane 24 Maja 2017 przez aduko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się