jacer Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 No to zaczynamy. Tradycyjnie od domków: domek 1: - - - - domek 2 - - - domek 3 - - - - itd. itd. domki liczą się od głównej bramy wejściowej. Plan jak co roku, piatek przyjazd, sobota kajaki, wieczorem ognisko, grile, kociołek itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 domek 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 domek gdziekolwiek, miejsca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Przypisujcie się do konkretnych, żeby nie było zamieszania. Trasa kajakowa oczywiście najdłuższa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 domek 1: - - - domek 2 - - - domek 3 - - - domek 4 - Świder + Monika - - domek 5 - Amap Trasa oczywiście najdłuższa! Najlepiej w takiej zupie jak w tamtym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Zajmujemy domek nr 3 Crocco,Ewunia i Paulinka. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 domek 1: - - - domek 2 - - - domek 3 - crocco - Ewunia - Paulinka domek 4 - Świder + Monika - - domek 5 - Amap domek nr 7 - Maciej Trasa jak dwa lata temu: młynówka sułowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allman1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) domek 1: - - - domek 2 - Piotr (allman1/Beerofeel) - Kasia - Jędrzej - Marek, Asia, Szymon, Rasta. domek 3 - crocco - Ewunia - Paulinka domek 4 - Świder + Monika - - domek 5 - Amap domek nr 7 - Maciej Trasa jak dwa lata temu: młynówka sułowska. Nie wiem jak było dwa lata temu... To więcej czy mniej niż rok temu? Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez allman1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Mniej Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Trasa krótsza ale urokliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allman1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To dobrze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Domek 5 jest wolny: domek 1: - - - domek 2 - Piotr (allman1/Beerofeel) - Kasia - Jędrzej - Pewnie ktoś jeszcze... domek 3 - crocco - Ewunia - Paulinka domek 4 - Świder + Monika - - domek 5 - - - domek nr 7 - Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Idziesz pod namiot? Idziesz pod namiot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W tym roku nas nie będzie... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Domek nr 3 zwalniamy. Zmieniła się formuła spotkań na dodatek do promocji Nepomucena. Nie o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ale jak to??? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ale jaka się formuła zmieniła? Plan jest ten sam od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Was Amap nie będzie. Undeatha nie będzie. Imprezy w sobotę na wieczór nie będzie. Z kim tu pić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dlaczego nie będzie w sobotę imprezy? Jest jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jeśli ma to być tak jak w zeszłym roku , czyli festiwal craftu to ja dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie, zlot nie ma nic wspólnego z imprezą w browarze Nepomucen. To są oddzielne imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tak jak w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 W zeszłym roku pracowałem w Nepomucenie. Teraz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 A ja ciągle rozważam, zlot czy bgs :-) na zlot chciałem kumpla zabrać, ale jeszcze o tym nie wie. Napalil się na bgs -a, ale ja bym kajakiem posmigal :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 To się decyduj, chętnych na domki i kajaki jest całe mnóstwo i muszę za chwilę podać ostateczną ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi