Tombatold Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam serdecznie Wszystkich. Bardzo spodobał mi się temat "własne piwo" i od nowego tygodnia (może się uda do południa) zrobię swoje 1 piwo. Na tym forum jestem od jakiegoś czasu, wertując tematy i przygotowując się do 1-wszej warki. Prześledziłem blogi Tomasza Kopyra, Doroty Chrapek, wiki.piwo.org... i najwyższy czas przestać być incognito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniol88 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam. A co wybrałeś na pierwsze piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 No i git majonez. Witaj w śród nas i zabieraj sie do warzenia. Podstawa to nie zniechęcac się, miec dystans do siebie korzystając z pomocy forumowiczów. no...bierz sie za robote!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi