GARDA Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Po dłuższych przymiarkach udało się wystartować z browarem domowym, w maju popełniłem pierwsza warkę z pomocą bardziej doświadczonego osobnika. Koncepcja w trakcie tworzenia ,a sprzęt w trakcie kompletowania. Warka 1: Garda Ale 15,5 Blg Warka 2: ... Edytowane 14 Czerwca 2017 przez GARDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARDA Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Warka 1: Garda ale 15,5 blg Słody: (5,45 kg) * pale ale golden promise 5kg * Crystal 160 ebc -300 g * Karmelowy 300 ebc 100g * karmelowy 600 ebc 50g Chmiele: *Pioneer (alfa kwasy 9,6 %) 20 g *Simcoe (alfa kawasy 11,4%) 50 g °Citra (alfa kwasy12%) 50 g Drożdże: suche MJ 44 21 l o gęstości 15,5 blg Edytowane 14 Czerwca 2017 przez GARDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się