Wobor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam Kolegów. Zauważyłem, że piwa na WLP 002, które to mają bardzo wysoką flokulację słabiej się nagazowują w tym samym, co inne czasie.. Czy wysoka flokulacja jest tym powodem? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Na szybkość nagazowania może wpłynąć choć nie musi, ale na finalne nagazowanie nie powinno. Czy porównywałeś piwa butelkowane w tej samej temperaturze ? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wobor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Tak. W tej samej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się