Skocz do zawartości

Witam Wszystkich z Sokołowa Podlaskiego!


loiosh

Rekomendowane odpowiedzi

Po kilku tygodniach czytania forum, kilku bitwach z żoną("co za melinę będziesz mi tu otwierał!") i niezliczonej ilości wycierania brody jak czytałem dział degustacji, postanowiłem i ja spróbować tego rzemiosła. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie jutro w godzinach porannych zawita u mnie kurier z wielką paczką na złotej tacy.

 

Pomimo chmielowej zieloności w temacie będę poszerzał wiedzę podpierając się Waszymi doświadczeniami. Mam nadzieję, że zawitam tutaj na dłużej i że w dłuższej perspektywie Sokołów będzie znany nie tylko z kiełbasy. :smilies:

 

Tak więc niniejszym serdecznie witam Wszystkich raz jeszcze!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Na pierwszą warkę wybrałem gotowca Brewmakers Stout + niechmielony ekstrakt Coopers + ekstrakt w proszku WES. Najpierw chcę się ostukać z takimi rzeczami, które dla Was są codziennością a dla mnie póki co czarną magią. Jak skompletuję więcej sprzętu to wezmę się za zacieranie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam i ja!

Wprawdzie jestem raczkujący ledwie po pierwszej warce, ale proponuję od razu zacieranie. Nie jest to trudne, a wiedza zdobyta w procesie bezcenna.

 

Powodzenia!!

Edytowane przez henry
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.