loiosh Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Po kilku tygodniach czytania forum, kilku bitwach z żoną("co za melinę będziesz mi tu otwierał!") i niezliczonej ilości wycierania brody jak czytałem dział degustacji, postanowiłem i ja spróbować tego rzemiosła. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie jutro w godzinach porannych zawita u mnie kurier z wielką paczką na złotej tacy. Pomimo chmielowej zieloności w temacie będę poszerzał wiedzę podpierając się Waszymi doświadczeniami. Mam nadzieję, że zawitam tutaj na dłużej i że w dłuższej perspektywie Sokołów będzie znany nie tylko z kiełbasy. Tak więc niniejszym serdecznie witam Wszystkich raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam na forum, życzę powodzenia i zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam i ja. Co zamierzasz zrobić jako pierwszą warkę i jak (zacieranie czy puszka)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loiosh Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Na pierwszą warkę wybrałem gotowca Brewmakers Stout + niechmielony ekstrakt Coopers + ekstrakt w proszku WES. Najpierw chcę się ostukać z takimi rzeczami, które dla Was są codziennością a dla mnie póki co czarną magią. Jak skompletuję więcej sprzętu to wezmę się za zacieranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam na forum i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam, pozdrawiam i życzę Ci aby sprzęt do warzenia był wykorzystany w 100 albo i w 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henry Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Witam i ja! Wprawdzie jestem raczkujący ledwie po pierwszej warce, ale proponuję od razu zacieranie. Nie jest to trudne, a wiedza zdobyta w procesie bezcenna. Powodzenia!! Edytowane 8 Marca 2010 przez henry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się