Metiu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Czy ktoś z forumowiczów może mi powiedzieć jaka uszczelka powinna znaleźć się między kranem a kolumną ? Link byłby mile widziany, lub wymiary, tak żebym mógł kupić w sklepie hydraulicznym. Z góry bardzo dziękuję za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafano Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mam skromne doświadczenie - ledwo 2 różne kolumny ale na żadnej nie zanotowałem uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metiu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jest na pewno. Wciśnięta w kolumnę - uszczelnia połączenie między kolumną a wkręcanym do niej kranem. Pytanie tylko jakie ma wymiary jaką trzeba kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Tam nie ma żadnej uszczelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Mam dwie kolumny i w każdej jest uszczelka, plastikowa. Gdzieś nawet chyba mam rezerwowe, jak będę miał trochę czasu to poszukam i dam wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metiu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Tak jest ! Właśnie jest coś ala plastik. Dziękuję, będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi