kojagulator Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Mieszkam w okolicy Częstochowy. Piwo lubiłem od zawsze ale do czasu. W związku z tym, że Żywiec, Tyskie, Lech itp to to samo..., postanowiłem sam warzyć dla siebie piwo. Kiedyś miałem taki zwyczaj, że jak gdzieś wyjechałem to piłem tylko miejscowe piwo ale te czasy minęły może wrócą wraz z minibrowarami. Od ok dziesięciu lat robię wino, a teraz pora na piwo. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceemte Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam! A z ktorych okolic dokladnie? Kawal zycia mieszkalem w Cz-wie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam w CZ a konkretnie to na Dębiu mam rodzinę i często tam bywam udanych warek może kiedyś się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam przyszłego piwowara z sąsiedztwa. Pamiętaj o obecności na pokazie warzenia z zacieraniem 12-06-2010 podczas I Częstochowskiego Konkursu Piw Domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 I ja witam, Na śląsku nas coraz więcej, bo i granice wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 siemka ,siemka powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi