Tomi23 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam forumowiczów. Jestem zupełnie początkującym domowym piwowarem, ale także pokornym uczniem Moja krótka historia domowego piwowarstwa zaczęła się jakieś 2 tyg temu, kiedy to po powrocie do domu po kilku tygodniach pracy kupiłem sobie kolejnych kilka piw komercyjnych, w poszukiwaniu tego które choćby zbliży się smakiem do tego, czego szukam ( a czego konkretnie szukam to jeszcze nie wiem ), i po kolejnym sikaczu miałem dość. Wtedy to zacząłem szukać w necie podstaw warzenia domowego piwa. Dalej poszło dosyć szybko, i tak już pierwsza warka - oczywiście z brewkitu - powoli kończy burzliwą. Są plany na kolejne, są ambicje i zbieranie informacji. Najpóźniej trzecią chcę już zacierać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam i życzę wytrwałości i cierpliwości Polecam teraz uwarzyć coś na ekstraktach słodowych a później kombinować z zacieraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi